Het Ooglijdersgasthuis: wat een interesse!

  • Het Ooglijdersgasthuis: wat een interesse!
  • Het Ooglijdersgasthuis: wat een interesse!
  • Het Ooglijdersgasthuis: wat een interesse!
  • Het Ooglijdersgasthuis: wat een interesse!

Dinsdag 17 november om 19.30 is onze informatieavond over de nieuwe toekomst van het Ooglijdersgasthuis. Vanwege de grote aanloop (>200 man) is besloten de deuren aan de Bleyenburgstraat al om 18.45 te openen.

 

De rondleidingen zullen in groepen van 20 personen gebeuren, dus wellicht moet u, onder het genot van een pepernoot en een kop koffie, even wachten. Alvast ter info: de liften zijn niet meer gecertificeerd, dus kunnen helaas niet meer worden gebruikt.

 

Veel aanmelders hebben zich ook gemeld voor interesse in de woningen zelf. Zover is het echter nog (lang) niet. De plannen zijn net gestart, en een deel daarvan zullen we ook in overleg met de buurt bekijken. Ook daarom deze avond.

 

Graag zien we u als we u niet persoonlijk spreken is dat wel jammer, maar gezien de toeloop bijna onvermijdelijk. U kunt ons echter altijd per mail bereiken. De informatie van de avond is ook via de site te bekijken, en er verschijnt ook nog een papieren nieuwsbrief, waarvan we uiteraard alle aangemelde emailadressen (dus ook u!) ook een digitale versie sturen!

Team Ooglijdersgasthuis
info@ooglijdersgasthuis.nl
p/a Driestar BV
Emmalaan 33
3581 HP Utrecht